• Haradinaj dhe Kurz diskutojnë për liberali...

  • Gjermania: Nuk mund të bisedohet për një p...

  • VMRO-DPMNE: Maqedonia edhe oficialisht me ...

  • Kurz: Austria mbështet fuqishëm vendet e B...

  • ​Prishtinë, vritet aksidentalisht një ofic...

  • Tërmet i fortë në Greqi, ndihet edhe në Ma...